Den 22.06.21 mottok Fakultet for kunstfag Studentvalgsprisen 2021, delt ut av STA. Prisen går til det fakultetet/avdeling som har høyest prosentoppslutning etter stemmeperioden i studentvalget.

I år som i fjor gikk prisen til Fakultet for kunstfag og deres 11,9% oppslutning etter stemmeperioden. Det var stas å få dele ut prisen til dekan Marit Wergeland sier avtroppende leder av STA, Olea Norset.

STA-styret gratulerer Fakultet for kunstfag med prisen. Fakultet for kunstfag viser at å promotere valget på interne kanaler, og å inkludere linjeforeninger og studentaktiviteter i arbeidet har en positiv effekt. Det er en helhjertet innsats, som vi er særdeles fornøyde med.

 

 

Vi ønsker også å takke øvrige fakultet/avdeling for samarbeidet med studentvalget. Vi vet at alle har bidratt til å promotere valget i interne kanaler og for sin studentmasse. Dette er et samarbeid vi opplever positivt og gleder oss til å utvikle videre.

STA-styret gratulerer igjen hjerteligst med prisen og for samarbeidet om studentvalget. Prisen vil også deles ut i 2022, så det er bare å forberede seg til nytt valg til våren – og nye vinnermuligheter!

Finn dine representanter fra ditt fakultet for 2021/2022 her

Kategorier: NyheterValg

nb_NONorsk bokmål