Personvernserklæring

Hvem er vi?

Studentorganisasjonen i Agder (STA) er student demokratiet til Universitetet i Agder (UiA). STA representerer alle UiA studentene.

STA har to nettsider: https://stastudent.no/ og https://stavalgomaten.no

Innebygd innhold fra andre nettsteder


Studentorganisasjonen i Agder strever med å bruke minst mulig av innebygde innhold fra andre nettsider, men ønsker like vell å belyse om de tilfellene hvor artikler på denne nettsiden kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettsider.

Disse nettsidene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke din interaksjon med det innebygde innholdet, inkludert sporing av din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettsidene.

Analyseverktøy


Studentorganisasjonen i Agder bruker kun Koko analytics. Koko analytics samler ikke inn brukeridentifiserende data. Den teller bare det totale antallet besøk på sider og innlegg.

Koko analytics holder alle dataen på nettsiden sin egen database og sender ingen data utenfor nettsiden eller deler den med tredjeparter.

Solid security


Til å beskytte nettsiden https://stastudent.no/ bruker vi Solid security. Dette er for å sikre at vår nettside er trygg for besøkende.

Sikkerhetslogger
IP-adressen til besøkende, bruker-ID-en til innloggede brukere og brukernavnet til påloggingsforsøk logges betinget for å se etter ondsinnet aktivitet og for å beskytte nettsiden mot bestemte typer angrep. Eksempler på forhold som loggføres, er påloggingsforsøk, utloggingsforespørsler, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i nettsider innhold og passordoppdateringer. Denne informasjonen lagres i 60 dager.

Hvem deler vi opplysningene dine med
Denne nettsiden skannes for potensiell skadelig programvare og sårbarheter av SolidWP Site Scanner. Vi sender ikke personopplysninger til skanneren, men skanneren kan finne personopplysninger som er lagt ut offentlig (for eksempel i kommentarer) under skanningen.

Hvor lenge oppbevarer vi dataen din
Sikkerhetslogger oppbevares i 60 dager.

nb_NONorsk bokmål