foto: UiA

Du har sikkert fått med deg at det er valg blant studentene på UiA denne uka. Kanskje tenker du at dette ikke betyr noe for deg, fordi du er ferdig ved UiA om en måned? Her får du 3 gode grunner til at du bør engasjere deg i studentvalget!

1. Du har studert ved UiA i mange år nå. Du vet hvordan det er å være student her, og hvordan UiA kan bli bedre. Din stemme er verdt mye!

2. Selv om du er ferdig med å studere for denne gang, betyr ikke det at du er ferdig med UiA. Universitetet vil gjerne fortsette å ha kontakt med deg gjennom UiA Alumni eller gjennom etterutdanningstilbud. Dersom du stemmer vil du ha noe å si for hvordan universitetet er i framtida.

3. Du kjenner dine medstudenter. Kanskje kjenner du en av de som stiller, da vet du bedre enn mange andre hvor god jobb de vil kunne gjøre i vervet. Din stemme kan sørge for at rett person blir valgt!

Ta 5 minutter akkurat nå, og bruk stemmeretten din. Følg denne lenka: https://stastudent.no/valg/

Trenger du litt mer tid til å finne den rette kandidaten? Fristen for å stemme er utsatt til 12. mai.

Er du usikker på hvem du bør stemme på? En av våre frivillige studenter har laget en flott valgomat. Sjekk den ut her: valgomat

 

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål