Årets valgforsamling i STA er 22. mai, og det betyr at vi trenger deg til å kjempe for studentenes rettigheter ved å stille til valg til råd, styrer og utvalg!

Ved å stille til valg i råd, styrer og utvalg får man muligheten til å kjempe for studentenes rettigheter og representerer sine tanker. Man kjemper for at studiene og universitetet blir utviklet for de som kommer etter, og derfor er det verdt å stille til valg.

Ved å stille til valg utvikler man seg mye. Ved å ha et verv i STA eller på UiA lærer man mye om politikk, i tillegg får man mange forskjellige perspektiver fra hverandre, og det er ikke alltid man er enig. Det betyr ikke at man må kunne alt. Man kan nok, og ingen kan alt. Jeg og du er like gode som de andre som stiller.

Ved å være studentrepresentant får man ta del i en lærerik arena, i tillegg til at det er sosialt og gøy. Man får oppleve mange morsomme og spennende ting i løpet av perioden. Man møter nye venner, og man får delta på mange reiser og sosiale arrangement, og ikke alle kan få dette. Ved å være en studentrepresentant får man tilgang til gratis kurs og muligheten til å delta på spennende konferanser. Sist men ikke minst er erfaringene som man får fra ett år i studentpolitikken veldig nyttig, og man kan ta det med seg inn i arbeidslivet.

Hvordan stiller du til valg?
All informasjon om de ulike valgene og hvordan du stiller finner du her.

Skrevet av
Mohammad A. Mohammad
Praktikant i STA

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål