TA KONTAKT MED EN STUDENT


Skrevet av: Eline Roaldsøy

Eline har en klar oppfordring til forskerne 

Først delt på Innaskjærs

Kjære forskere ved UiA.

Vi vet at dere som underviser står i nye utfordringer dette studieåret her. Mange av dere gjør en super jobb, og det håper vi dere fortsetter med.

Vi studenter savner dere. Vi savner å møte dere etter forelesning, og muligheten til å få en god faglig diskusjon som ikke er direkte rettet mot pensum. Vi savner å være en del av universitetsfellesskapet. Vi er sammen om å ha det vanskelig nå, men når vi sitter slik på hver vår tue er det ikke lett å huske på alt de andre gruppene står oppe i.

Derfor kommer jeg nå med et ønske på vegne av oss studenter: inviter oss med inn i deres faglige samtaler, deres forskningsprosjekt og deres forskningsgrupper. La oss høre hva som er prosjektet deres nå, hva dere har lyst til å jobbe med, og hva dere mener burde være et godt tema for en studentoppgave. Bachelor og masterstudenter vil både ha stor glede og lære mye av å bli invitert inn i deres digitale rom. Jeg tror at også forskerene vil komme sterke ut av å ha oss med på laget.

Et tettere bånd mellom forskere og studenter vil hele universitetet nyte godt av. Det er sammen vi kan si at vi er et godt universitet. Det er sammen at gode idéer kommer fram. Når vi ikke kan møtes i forelesninger og seminar blir vi gjerne med på andre møtearenar.

 

Eline Roaldsøy

Fagpolitisk ansvarlig i STA

 

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål