Den 24.06.20 mottok Fakultet for kunstfag Studentvalgsprisen 2020, delt ut av STA. Denne ble delt ut for første gang i år, og går til det fakultetet/avdeling som har høyest prosentoppslutning etter stemmeperioden i studentvalget.

I år gikk prisen til Fakultet for kunstfag og deres 17% oppslutning etter stemmeperioden. Det var stas å få dele ut prisen til dekan Marit Wergeland og leder av linjeforeningen Sonus, Adrian Mcallister – sier avtroppende leder av STA, Benedicte Nordlie.

STA-styret gratulerer Fakultet for kunstfag med prisen. Fakultet for kunstfag viser at å promotere valget på interne kanaler, og å inkludere linjeforeninger og studentaktiviteter i arbeidet har en positiv effekt. Det er en helhjertet innsats, som vi er særdeles fornøyde med.

 

 

Vi ønsker også å takke øvrige fakultet/avdeling for samarbeidet med studentvalget. Vi vet at alle har bidratt til å promotere valget i interne kanaler og for sin studentmasse. Dette er et samarbeid vi opplever positivt og gleder oss til å utvikle videre.

STA-styret gratulerer igjen hjerteligst med prisen og for samarbeidet om studentvalget. Prisen vil også deles ut i 2021, så det er bare å forberede seg til nytt valg til våren – og nye vinnermuligheter!

Finn dine representanter fra ditt fakultet for 2020/2021 her

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål