STA avholdte 22.mai sin årlige valgforsamling hvor det ble klart hvem som skal utgjøre STA-styret det kommende året.

Delvis nytt styre
Etter valget ble det klart at sittende leder Benedicte Nordlie fikk fornyet tillitt til å lede organisasjonen nok et år. Jeg er utrolig takknemlig for tillitten jeg har fått og vil også det neste året gi alt jeg har for å sikre studentenes rettigheter både på UiA sier Nordlie. Med seg får hun sittende læringsmiljøpolitisk ansvarlig Olea Magdalene Norset, som nestleder. Sindre Nikolai Andersen tar over som fagpolitisk ansvarlig, Bendik Hagen som læringsmiljøpolitisk ansvarlig og Adam Tzur som kommunikasjonsansvarlig.

Klare for nye utfordringer
Før studiestart 2019 vil det nye styret bruke tid til å lære hverandre å kjenne og legge en slagplan for samarbeid det neste året. Det er nok av oppgaver som står foran dem alt fra lokalvalget 2019 til forsinkede sensurer og bærekraft. «I år som i fjor er det nok ikke mangel av saker vi har å jobbe med» sier Nordlie. Hun legger likevel til at hun gleder seg til å ta fatt på arbeidet med det nye styret og året som ligger foran dem «Det virker som en engasjert og dyktig gjeng, så dette blir et bra og spennende år» legger hun til.

Takk til alle som stilte til valg
Avslutningsvis ønsker sittende STA-styre å gratulere alle i studentvalget 2019. Vi vet at valg ikke er den mest behagelige posisjonen å befinne seg i, men det er utrolig positivt at så mange turte å hoppe ut i det.

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål