Når nominasjonsrunden til rektorvalget gikk ut 14.januar ble det klart av Universitetet i Agder (UiA) står igjen med to gode kandidater til årets rektorvalg: Sunniva Whittaker og Stephen Seiler.

Vanskelig å engasjere seg i rektorvalget?
Det er mange spørsmål som gjerne dukker opp i en valgprosess; Hvorfor skal jeg stemme i rektorvalget? Hvem skal jeg stemme på? Hvilken kandidat jobber for mine interesser? Dette er spørsmål vi i STA på ulike måter prøver å belyse og bevare:

Om du lurer på hvorfor du burde stemme i årets rektorvalg kan du lese STA sine topp tre grunner her.

Under et valg er det også viktig å vite hvilke valgmuligheter man har. Heldigvis har vi to dyktige og ulike kandidater som ønsker å bli UiAs nye rektor, og begge to trenger DIN hjelp. Vi håper at du benytter anledningen til å bli bedre kjent med dem her.

Hvordan stemmer jeg?
Fra 11. februar kan alle studenter på UiA stemme ved rektorvalget. Stemmingen foregår elektronisk via denne linken: https://valg.usit.no/valg/login.do

Stemmeperioden foregår mellom mandag  11.2.19- mandag 18.2.19. A

Du er invitert til rektordebatt!
For at både ansatte og studenter skal bli kjent med kandidatene avholder STA en debatt sammen med fagforeningene repr. ved Unio/LO/YS/Akademikerne. Vi har troa på at det er lettere å bli kjent med kandidatene gjennom et personlig møte. Debatten vil gi mulighet til både å bli kjent med kandidatene gjennom presentasjoner og spørsmål.

Vi håper å se deg på:
Campus Grimstad klokken 10:00 – 12:00 (Rom A2-135)
Campus Kristiansand klokken 13:00 – 15:00 (Henrik Ibsens auditorium – B1-018)

Send gjerne inn spørsmål du måtte ha til kandidatene under debatten til: staleder@uia.no, om du ønsker å stille spørsmål direkte til kandidatene er du hjertelig velkommen til dette under debatten

Vi ønsker å heve innsatsen under rektordebatten, derfor vil alle publikummere under debatten være med i trekningen av fire gavekort pålydende 500,- (to gavekort hver i Kristiansand og Grimstad).

Les mer om valget her.

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål