Pressemelding fra Studentorganisasjonen i Agder

Onsdag 30. mai ble det valgt nytt styre i Studentorganisasjonen i Agder (STA). Studentparlamentet valgte en engasjert gjeng som fra 1. juli skal trå til på UiA-studentenes vegne.

Det nye styret består av; Benedicte Nordlie (leder), Pernille Klock Rist-Christensen (nestleder), Andreas Gravdahl (fagpolitisk ansvarlig), Olea Norset (læringsmiljøpolitisk ansvarlig) og Emilie Hesselberg (kommunikasjonsansvarlig).

Først og fremst vil jeg takke for tillitten. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for at Studentparlamentet valgte meg som deres nye leder. Jeg og resten av mitt styre gleder oss til å komme i gang med arbeidet vi skal gjøre sammen det kommende året, sier en glad Benedicte Nordlie.

Den nye ledelsen i STA skal jobbe med mange viktige prosesser det kommende året. Blant annet skal de være med å ta UiAs strategi inn for landing, og sørge for at studentperspektivene kommer tydelig frem. De skal også jobbe mye med valgt eller ansatt rektor debatten, som raser på universitetet i disse dager.

Jeg gleder meg til å ta kampen for å sikre universitetsdemokratiet og kampen mot foretaksmodellen, sier Nordlie. Nordlies uttalelse kommer i forbindelse med universitetets pågående debatt om man skal ha valgt eller ansatt rektor på Universitetet i Agder.

IMG_5869

For ytterligere kommentarer kontakt påtroppende leder Benedicte Nordlie på tlf: 95109286

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål