HVA ER ET VERV

I STA kan alle UiA-studenter stille til valg!

Valg til råd, styrer og utvalg skjer i et møte hvor det er Studentparlamentet som stemmer over hvem som få plassene.

Valgene lyses ut på stastudent.no og deles i våre kanaler på våren, så følg med! Ved spørsmål, ta gjerne kontakt på sta@uia.no

10 gode grunner til hvorfor du bør ta på deg et verv i studietiden:

  1. Du kan være med å forbedre UiA og studiehverdagen til 13 000 studenter. Når noe ikke er godt nok, er du stemmen inn for å skape forbedring.
  2. Du får et stort og viktig nettverk på tvers av fagretninger.
  3. Du får en god erfaring som kommer godt med når du skal ut i arbeidslivet.
  4. Du utfordrer deg selv, og blir bedre på å ta ordet.
  5. Du får en bedre forståelse for hvordan organisasjoner er organisert, en erfaring som er gull verdt ute i arbeidslivet!
  6. Du blir bedre på å diskutere og se de ulike koblingene. Å være god til å diskuter kommer godt med i alle settinger, enten det er med svigers, i gruppearbeid eller møtesammenheng.
  7. Du får møte inspirerende mennesker som er like engasjert som deg selv! Kanskje du kan lære noe av dem?
  8. Du kan bruke det du lærer på studiet inn i vervet – du vil se nytteverdien av akkurat den kunnskapen som du sitter på som UiA-student
  9. CVen får et ekstra løft
  10. Det viktigste punktet av de alle: Du vokser som menneske. Du blir litt glupere og litt mer reflektert. Du blir flinkere til å se flere perspektiv og du får en ekstra livserfaring så du kan utvikle deg et ekstra nivå som menneske.

Alle verv har ulik arbeidsmengde.

Du kan lese mer om alle de ulike vervene på denne siden. I tillegg finner du en knapp hvor du kan se hvilke verv som står ledige per dags dato.

Vi ser frem til å høre fra deg!

en_GBEnglish (UK)