//Tekst, bilde og grafikk: Ida Elise Andersen

Da jeg i februar ble spurt om jeg ville være en del av Kommunikasjonsutvalget i STA, må jeg si at jeg ikke hadde stålkontroll på hva STA gjorde og hva det innebar å skulle være en del av kommunikasjonsutvalget. Etter nesten tre hele år som student på UiA visste jeg at Studentorganisasjonen var der for å hjelpe oss studenter, men kunnskapen min om STA stoppet vel der. Heldigvis var ikke det noe større problem, og det tok ikke lange tiden før det var veldig greit å forstå hva de driver med.

Målet for kommunikasjonsutvalget denne våren har vært å markedsføre de ulike valgene som har blitt gjennomført og for å finne nye kandidater til de ulike vervene. Min hovedoppgave har i denne perioden vært publisering på Instagram og innholdsproduksjon. Jeg har designet ulike infographics og Insta-Stories utfra en publiseringsplan som var avtalt på forhånd. I tillegg har jeg vært med på å utvikle Facebook annonser for de ulike valgperiodene.

Her er en infographic jeg lagde!

Å få muligheten til å være en del av Kommunikasjonsutvalget i STA har vært en veldig lærerik og morsom opplevelse. Selv fullfører jeg denne våren bachelorgraden i Markedsføring og Ledelse ved UiA, og dette har dermed vært et veldig relevant verv å ha for min del. Ikke bare har dette vært en god erfaring å ha med seg i fremtidige jobber, men det har også vært spennende å få være med å se hvordan en organisasjon må tilpasse seg det som skjer i omgivelsene. Denne våren har STA, som alle andre, måttet tilpasse seg på grunn av Covid-19, og det har vært behov for å tenke mer kreativt når det kom til gjennomføring av valget, inkludert markedsføringen. Det å få muligheten til å utfordre seg selv, være løsningsorientert og tenke kreativt er noe jeg anbefaler alle å prøve seg på!

Du lurer kanskje på hvem som kan få muligheten til å være en del av Kommunikasjonsutvalget? Jo, spør du meg så mener jeg at dette vervet er perfekt for deg som studerer Kommunikasjon eller Markedsføring og Ledelse. Når det er sagt, så passer det også veldig godt for deg som liker å jobbe med grafisk design, illustrasjon, foto og/eller film. I tillegg til å være en god arbeidserfaring å ta med seg videre, er det også veldig sosialt og du blir raskt kjent med nye mennesker.

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål