// Tekst: Olea M. Norset (Nestleder i STA)

Mangfoldsmarkering, STA

Bli med i PARADEN på lørdag

Denne uka markeres mangfoldet både på Sørlandet, også på UiA. Som du kanskje så tidligere denne uka er markeringen av mangfoldet allerede i gang. Det begynte forrige fredag med avduking av det nye overgangsfeltet på UiA campus Kristiansand, denne uken med markeringer på begge campus, samt dekorasjon i regnbuens farger som lyser opp universitetet. Nå står selve festen for tur!

På lørdag er det parade i Kristiansand sentrum for å feire mangfoldet sammen, både nye og gamle studenter, unge og eldre, borgere av Kristiansand og av Sørlandet. Også i år går STA i paraden, denne gangen under en fane som vi så gledelig deler med UiA.

For STA er det viktig å feire mangfoldet som vi alle er den del av. Mange tenker nok på skeives rettigheter når det er snakk om å feire mangfoldet, og det er det, men det er også enda mer enn det. Fordi vi er unge og gamle i ulike liv som har ulike uttrykk, ønsker og interesser. Med ulike liv og historie. Mangfold er å være et individ i et fellesskap av mange andre individ som har sine historier og liv. Det er når disse ulike individene møtes og blir kjent med hverandre at man blir kjent med mangfoldet man lever i, og se hva det er vi må jobbe enda mer for slik at vi kan leve i et godt, inkluderende og trygt samfunn.

Så om du er student, ansatt på UiA, en UiA-venn eller bare finner oss på torvet eller i paraden er du hjertelig velkommen til å gå sammen med oss under fanen «Sammen for mangfold». Bli med for å feire mangfoldet på lørdag!

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål