// Tekst: Benedicte Nordlie (Leder i STA). Foto: STA

Pride gangfelt UiA

Fredag 16.august 2019 var det offisiell åpning av universitetets pride-gangfelt, samtidig som vår rektor Sunniva holdt en piknik hvor både ansatte og studenter var invitert.

Vi er stolte over UiA

Vi i STA er så stolte over at UiA har valgt å fargelegge vårt universitet og har felles arrangementer hvor både studenter og ansatte møtes. Dette viser at vi går på et universitet som både gir et tydelig standpunkt i mangfoldsdebatten og ønsker et godt samhold for alle i universitetsfellesskapet. Vi i STA deltok både på pikniken og åpningen av gangfeltet, og stiftet nye bekjentskaper over en god wrap.

Skeive sørlandsdager

Denne uka er det Skeive Sørlandsdager i Kristiansand, og pride-gangfeltet er bare ett av de synlige markeringene vi går i møte. Både universitetet og resten av Kristiansand vil fargelegges og fremme de gode verdiene av et mangfoldig fellesskap. På førstkommende lørdag vil UiA og STA gå under en felles fane, hvor vi viser vår støtte til denne viktige uka og vise at alle er velkommen til oss. Vi håper du deltar både på arrangementer ved UiA og i sentrum, slik at vi sammen kan vise at mangfold er noe vi ønsker og som vi trenger for å skape et enda bedre fellesskap for alle.

Pride-gangfeltet

Det vi synes er ekstra stas med gangfeltet er at det skal stå år etter år, som et fint symbol på at alle er velkommen til UIA. Under den offisielle åpningen av gangfeltet ble det presisert at man skal være stolt av den man er og dette håper vi alle husker – selv når denne uka er over. Vi håper alle ansatte, studenter og besøkende tar seg tid til å ta et bilde og spre det gode budskapet gangfeltet bærer med seg.

Vi ønsker alle happy pride – og ses til alle arrangementene som vil finne sted både på UiA og i sentrum i løpet av uken.

Mangfoldsmarkering:

Om du vil gå i parade med oss på lørdag, sjekk ut arrangementet her: https://www.facebook.com/events/2323514634527772/

Les mer om pride-gangfeltet i KRSby her: https://www.krsby.no/nyheter/i/AdQLPz/Norges-forste-Pride-gangfelt-i-Kristiansand

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål