SiAs studiestartfestival er tidenes åpningsfest for studenter som skal studere på Sørlandet. Festivalen er gratis og vi garanterer god stemning, masse engasjement og dyktige artister! Alt i alt blir det fest fra morgen til kveld, to dager i strekk.

Årets studiestartfestival får store artister til Sørlandet for å gjøre din studiestart enda bedre. Et av de lovende talentene i verden, den 90-talls inspirerte pop-rapperen Pasha, skal åpne studieåret i Grimstad. DJ Freddie skal skape liv ut over natta og Rossman spiller opp til skitten, deilig banjorock i Kristiansand dag to av festivalen. Få med deg alt som skjer de første to dagene på Studentsamskipnaden i Agder sine hjemmesider

Først USA, så Sørlandet
Med rundt 80 konserter de siste to årene kommer Pasha til Studiestartfestivalen 2019 som en av de nordmennene som står i spissen for engelskspråklig hip-hop i Norge. Han lover god stemning og et skikkelig stort glowstick-party på Bluebox i Grimstad mandag kveld, 12. august. Dette er en fest du ikke vil gå glipp av!

Før turen til Sørlandet skal rapperen ut på flere oppdrag. I vår har han spilt på Rockefeller med et vanvittig show og 11. – 17. mars gikk turen til den amerikanske festival SXSW. Det er en voksende stjerne som entrer scenen, og vi er stolte over å lansere han som hovedartisten i Grimstad på det som blir høstens vakreste eventyr for nye og gamle studenter.

Musikk for alle
DJ Freddie skaper stemning før hovedartisten i Kristiansand går på scenen og vi anbefaler deg å være tidlig ute. 5000 glade festivaldeltakere tar turen innom konserten og du bør sikre deg sceneplass tidlig. DJ-en som spilte opp til Ibiza stemning på Palmesus i 2016 skal under årets festival også sørge for at festglade studenter får danse seg inn i nattetimene etter showet med Pasha mandag kveld i Grimatad. Glowstick-party og sørlandsidyll går denne kvelden hånd i hanske!

Mandag 12. august entrer Haugesunderen Rossman scenen med det som karakteriseres som et show uten like. Det sies at han er et adoptivbarn av Jokke og Willie Nelson slept etter knærne gjennom gjørma og plassert på en scene for å oppsummere hvorfor ingenting i livet innfrir etter forventningene. Rossman er et 5-mannsorkester med base i Kristiansand som spiller gjennomførte norske låter med rocken som solid grunnmur. Det er bare å glede seg!

Festivalens headliner er…
Tiden vil vise hvem som skal entre scenen for studentene på utescenen i Kristiansand mandag kveld og Bluebox i Grimstad på tirsdagen. Likevel kan vi garantere at himmelen vil løfte seg med stemningen årets artist kommer til å skape. Vi holder deg på pinebenken enda en stund til før vi lanserer navnet.

Hold deg derfor oppdatert på våre nettsider https://www.sia.no/kultur/studiestartfestivalen/og få med deg alt du trenger for årets studiestart. Ta også turen innom festivalområdene i Grimstad og i Kristiansand for å bli kjent med engasjerte medstudenter, organisasjoner og linjeforeninger.

Og klikk gjerne skal på arrangementet i fin studieby, så du får live-oppdateringer og informasjonen du trenger; både før, under og etter festivalen!

Kristiansand: https://www.facebook.com/events/297142141187230/

Grimstad: https://www.facebook.com/events/375365043062881/

 

Og du – følg med; for det kommer flere artister snart!

 

 

Foto av Pasha: United Stage.

 

 

 

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål