Vår nåværende rektor Frank Reichert har allerede vært ute og oppfordret studenter til å engasjere seg i rektorvalget.
Vi i Studentorganisasjonen i Agder (STA) er helt enige med Frank og håper du som student engasjerer deg i rektorvalget. Dette er ikke et valg som kun påvirker de ansatte, det vil også påvirke hvordan det er å være student ved Universitetet i Agder (UiA).

Hvorfor stemme?
Vi ønsker å gi våre topp tre grunner til hvorfor akkurat du skal avlegge din stemme ved rektorvalget 2019!

  1. Muligheten til å velge din egen leder
    Du får være med å stemme på hvem som skal være din leder, for rektor er den øverste lederen vi har på universitetet. Dette er en unik mulighet, for det er ikke på alle arenaer at man har mulighet til å stemme frem sin egen leder. Tenk å få en leder som har de samme prioriteringene som deg!
  2. Få dine hjertesaker gjennomført
    Ved å avgi din stemme i rektorvalget får du en ypperlig mulighet til å fremme den kandidaten som kjemper for det du syns er viktig. Kanskje ønsker du deg et varmere klasserom eller lengre åpningstider på campus? Nå har du sjansen til å påvirke din studiehverdag!
  3. Delta i universitetsfellesskapet
    STA kjemper daglig for at studentenes stemme skal bli hørt, for dette er nemlig ingen selvfølge. Dersom studentene skal få gjennomslag må vi stå sammen. Når studentene bruker sin stemme viser vi vår fremtidige rektor at vi forventer å bli prioritert.

Vi gleder oss til valg!
I tiden frem mot valget som avholdes 11-18.februar vil det gjennomføres debatter med rektorkandidatene. Disse debattene gir en ypperlig mulighet til å engasjere seg i valget ved å bli kjent med deltakerne, og stille spørsmål. Vi håper alle benytter seg av denne muligheten, og at vi ses på debatten.

Hvis du vil ha mer informasjon og holde deg oppdatert på kandidater til rektorvalget – følg med på valgsidene til UiA.

Har du spørsmål om valget eller trenger flere argumenter til hvorfor du burde stemme? Ta kontakt med oss i STA for en hyggelig prat.

Godt valg!

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål