«Et delmål er nådd, og i dag feirer vi det. Det er et delmål for folkehelsa og et delmål for flere av bærekraftsmålene» begynte talen fra STA ved åpningen av campus Grimstad sykkelhotell.

Onsdag 5.desember klippet assisterende universitetsdirektør Solveig Margrethe Roland Svendsberget den røde snora for sykkelhotellet på UiA, campus Grimstad som nå er klar til bruk for alle ved universitetet. Sykkelhotellet er et samarbeid mellom UiA, Grimstad kommune og Statens Vegvesen, som alle viser at de satser på fremtiden og på sine studenter.

I sykkelhotellet kan man låse inn sykkelen sin så den står trygg og tør frem til at man skal sykle hjem igjen etter en dag på universitetet. Dette sykkelhotellet har også et eget lite verksted med verktøy som kan brukes om sykkelen skulle trenge det. I tillegg er det garderobemuligheter der man kan ta en dusj og henge fra seg klær til tørk frem til man skal hjem igjen.

Om man er en ivrig syklist og sykler på vinter/vår-halvåret har man nå mulighet til å skaffe seg et abonnement til 50 kr som gjelder ut vårsemesteret 2019. 

Vi håper alle studenter tar i bruk sykkelen og tråkker i vei til universitetet for å lære.

Skrevet av Olea M. Norset / Læringsmiljøpolitisk ansvarlig 

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål