Har du fått med deg at UiA har utvidet åpningstidene sine på biblioteket? Eller at SiA setter ned middagsprisen med 30% mellom klokken 15.00 og 17.00 frem til 14. desember?

Nå er det eksamensperiode for mange, og vi ser studenter kjempe om plassene på biblioteket hver morgen. Samtidig står campusene ofte tomme utover ettermiddagen. STA, UiA og SiA ønsker at studentene skal bruke områdene de har til rådighet også utover dagen. Dette vil kunne bidra til bedre eksamensresultater, men vil også kunne skape flere sosiale møteplasser!

Vi ser imidlertid at det ikke uten videre alltid er like enkelt å bli på campus. Derfor har vi nå satt i gang en kampanje for å gjøre det lettere for deg som student å bruke universitetet i eksamensperioden! Ikke bare har du mulighet til å ta i bruk campus utover dagen og i helgene; du har også mulighet til å få deg en billigere matbit mellom 15.00 og 17.00. Og det er jo godt for både kropp og sjel – så klarer man å fokusere lenger på konsekvensetikk, relativitetsteori, sosialiseringsteori, eller unionsoppløsningen mellom Norge og Sverige.

Vi håper dere setter pris på tilbudene, og at dere tar de i bruk. Ta dere en tur ned i Norges beste studentkantine med Norges beste kantinepersonale for litt påfyll i lesingen!

 

Tilbudene er som følger:

 

 

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål