Kjære medstudent, endelig er byggingen av toppetasjer på fakultetsbyggene i gang. Sakte men sikkert vil både fakultetsbyggene J, F og G på campus Kristiansand bli én etasje høyere, og med det vil vi få mer plass. Dette er absolutt gledelige nyheter, men det krever også en del tålmodighet fra alle oss som bruker universitetet. Jeg tror setningen «Den som venter på noe godt, venter ikke for gjeves», illustrerer godt hva vi har i vente når etasjene står ferdig.

Flere rom
Jeg er i kontinuerlig kontakt med de som har ansvaret for byggeprosessene, og vi prøver å holde dere alle oppdatert så godt vi kan både på sosiale medier, på mail og på STA og UiA sin nettside. Vi skal også sende oppdateringer til de tillitsvalgte som kan videreformidle viktig informasjon om byggeprosessen videre. Vi kan allerede friste med at et nytt hvilerom i en travel hverdag er under planlegging, og at flere grupperom vil være tilgjengelig fordi kontorer i 2.etasjer vil flyttes til toppetasjene.

Vær ute i god tid om morgenen
Nå som byggeprosessene er i gang vil det være en del avstengte dører og ferdselsområder rundt de fakultetene som skal få en ny toppetasje. Etter hvert vil det komme mer informasjon om alternative ruter man kan gå for å komme til sitt ankomststed. Det kan være greit å komme til universitetet 5 minutt tidligere enn man bruker, om man er usikker på hvor man skal, slik at man er tidsnok til eksamen. Når det gjelder eksamen har byggherrene fått beskjed at studentene prioriteres i eksamensperioden, og skal så langt det lar seg gjøre unngå den verste støyen når studenter leser- og avholder eksamen.

Spesielt synlig er det nå at døren ut mot fakultetsbygget i Vrimlehallen er avstengt.
Skal man komme seg fort videre i en alternativ rute kan det være verdt å merke seg den nye tunellen som er tilgjengelig for oss som står utenfor kantinen.

 

I perioden vil det være en del avstengte heiser, om du har problemer med fremkommelighet uten heis er det laget en løsning for dette også. Ta gjerne kontakt med ressurssenteret eller STA om du ønsker mer informasjon om dette.

Byggeprosessen er startet, og må gå sin gang. Vi får løse eventuelle problemstillinger etter hvert. Derfor håper jeg du tar kontakt med STA om du har spørsmål eller innspill som kan gjøre hverdagen lettere, send meg gjerne en mail på staleder@uia.no

Hilsen

Benedicte Nordlie,
Leder STA

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål