Mangfold står sentralt ved semesterstart i August. Leder Benedicte Nordlie og læringsmiljøpolitisk ansvarlig Olea Norset oppfordrer medstudenter, både nye som gamle, til å ta del i markeringene rundt om i byen og støtte opp om det mangfoldet vi har.

Først ut er Mangfoldsmarkeringen ved UiA, både i Kristiansand og Grimstad, henholdsvis 22 og 24 august. Her legges fokuset på mangfold og inkludering på Universitetet, og det vil bli holdt appeller og innlegg av blant andre STA leder Benedicte Nordlie og SiA leder Eli Stålesen. Det blir også servering av is og musikalske innslag!

Mangfoldsmarkering Kristiansand: https://www.facebook.com/events/1519761934817718/

Mangfoldsmarkering Grimstad: https://www.facebook.com/events/2235365670015535/

Fra 21-26 august arrangeres Skeive Sørlandsdager i Kristiansand. Her holdes det debatter, sosiale arrangement, foredrag og forestillinger. STA skal også gå i prideparaden lørdag 25.august under banneren «Mangfold i Akademia», og håper mange vil gå sammen med oss.

Paraden: https://www.facebook.com/events/180617359234431/

August er en måned fullpakket med arrangementer, og det er selvsagt mange vi kunne trukket frem her. Det kan jo være gull verdt å vite at samme helgen som Skeive Sørlandsdager, kan du også delta i Studentenes byfestival i Kristiansand. Dette er en ny gratis byfestival med aktiviteter, premier, mat og konsert.

Studentenes byfestival: https://www.facebook.com/studentenesbyfestival/

Husk å holde øynene oppe for flere spennende arrangement og happenings i året som kommer, det er noe for alle!

 

 

 

Kategorier: Nyheter

nb_NONorsk bokmål