StudentKRIK Kristiansand

KRIK

StudentKRIK Kristiansand er den største kristne studentorganisasjonen i Kristiansand. Vi er et inkluderende og sosialt miljø som er åpent for alle. Vårt mål er å skape idrettsglede, trosglede og livsglede blant studentene i byen!

Hva skjer?

Vi har vår hovedtrening på Spicheren, fredager kl. 17.45, med andakt i pausen. Etter treningen samles vi på Aftersvett, som er en sosial samling hjemme hos noen. Her spiser vi mat og blir bedre kjent med hverandre. Ellers i uken kan du være med på sandvolleyball, volleyball, frisbee ultimate, spillkvelder og mye annet moro. Vi arrangerer også turer i løpet av skoleåret med ulike aktiviteter avhengig av årstiden.

Hvem er StudentKRIK for?

StudentKRIK passer perfekt for deg som er interessert i et åpent, aktivt og inkluderende miljø. Våre medlemmer er i alderen fra etter videregående og oppover. StudentKRIK er åpent for alle; studenter og ikke-studenter, kristne og ikke-kristne, sofaslitere og toppidrettsutøvere. Du kan bli med når som helst i løpet av året, og du kan være med så mye eller lite som du vil.

Har du har lyst til å oppleve et miljø hvor kristne verdier, idrettsglede og gode relasjoner står i sentrum, er du hjertelig velkommen til å bli med på våre arrangementer!

Hvor finner du mer info?

Besøk gjerne nettsiden vår eller lik facebooksiden StudentKRIK Kristiansand for mer informasjon og ukentlig program! Du kan også sende oss en e-post dersom du lurer på noe.

Nettside: http://studentkrik.no/

Facebook: https://www.facebook.com/StudentKRIKKristiansand/?fref=ts

E-post: studentkrik@live.no

English

StudentKRIK Kristiansand – Christian sports contact – is an association for anyone that want to experience an active environment where Christian values, athletic enthusiasm and great relationships are the focus. We work out together every Friday at 17:45 at Spicheren, and afterwards we have a social gathering at someone’s house where we eat and get to know each other better. You are more than welcome to join us!

You can find more information at our website: http://studentkrik.no/or at Facebook: https://www.facebook.com/StudentKRIKKristiansand/?fref=ts. If you have further questions send us an email to: studentkrik@live.no.