Start UiA

 

start-uia

 

Er du lei av å bli fortalt hvordan du skal tenke? Har du lyst til å oppleve et miljø som både er gira og givende? Vi ønsker at du skal tenke for deg selv, skape sammen med andre og bidra til å gjøre UiA til et innovativt sted å være.

Start UiA er en studentorganisasjon som jobber med å fremme innovasjon og entreprenørskap blant studenter og nærmiljø i Agder. Dette prøver vi å oppnå gjennom å arrangere kurs, foredrag, konkurranser og andre arrangementer med innovasjon og entreprenørskap som hovedtema.

Gjennom studieåret gjør Start UiA utrolig mye spennende. Noen av de tingene vi gjør er for alle studenter på campus, mens mye annet er bare for oss medlemmer De offentlige arrangementene er ofte meget lærerike og utrolig morsomme. De interne er som regel mer sprudlende. Start UiA er en del av Start Norge, det vil si at Start finnes over hele landet på alle Universiteter og de største høyskolene. To ganger i året drar vi på besøk til et av disse lokallagene. Våren 2015 arrangerte vi i Start UiA vårsamling, da kom Startere fra hele Norge på besøk til Kristiansand. Høst og Vårsamling er noe av det morsomste med Start, man får muligheten til å knytte nettverk over hele landet, en mulighet man sent burde la glippe.

Start UiA er studentorganisasjonen for deg som liker mennesker, her får du muligheten til å møte og danne kontakter på tvers av linjer og fakulteter. Ønsker du å bli kjent med mange og kanskje en av de mest gira gjengene på campus, ja da burde du søke Start UiA. Husk at man kan begynne livet sitt når som hest, så hvorfor ikke bare kjøre på og håpe på det beste.

Ellers er det bare å skrike på Facebook: https://www.facebook.com/startuia

For medlemskap og mer informasjon – leder@startuia.no

Besøk oss gjerne på: www.startuia.no

English:

We in Start UiA work to promote innovation and entrepreneurship at The University. Start UiAs goal is to inspire, motivate and unite students that want to learn more about starting a business, or start something on their own. This may be own businesses or other projects within the game.