Mandschoiret Quantum Oellarus Op & Frem

Mandschoiret Quantum Oellarus Op & Frem

Mandschoiret Quantum Oellarus Op & Frem er et av Norges eldste studentkor. Quantum ble stiftet i 1975 og er tilknyttet Universitetet i Agder. I kjenningsmelodien vår synges “vi er tyve mann, fra byen Kristiansand, og vi sjarmerer alle! Vi har Kjole & Hvit, og synger gjerne litt, damene vil falle!” En frase som beskriver korets image. Quantum er en aktiv og synlig del av kulturlivet i Kristiansand. Hver 17. mai synger vi for Kristiansands resident på Paviljongen i Wergelandsparken eller på scenen ved festningen i Tresset.

Vi synger nasjonalromantiske sanger med brast og bram samt sanger av vår kjære hoffkomponist og drukkenbolt, Carl Michael Bellman. Quantum er mer enn et mannskor. Vi er en gentlemansklubb hvor stil, etiquette og eleganse, med mye selvironi verdsettes. Vi legger vekt på å ha et godt sosialt miljø noe kildevann fra Christiansands Bryggeri har bidratt til gjennom generasjoner!

Quantum tar på seg både rene sangoppdrag og serveringsoppdrag fra både næringslivet, privatpersoner og andre kommunale tilstelninger. Vi skreddersyr opptredener etter dine behov. Vennligst se vår hjemmeside for mer informasjon eller ta kontakt med oss på facebook om du har spørsmål.

Ved begynnelsen av hvert semester tar vi inn nye medlemmer. Disse kan vi love vil bli tatt godt imot og få ta del i en tradisjonsrik studentorganisasjon. Det kreves ingen musikalsk erfaring hvor dette bare er et pluss. Vennligst se vår hjemmeside for mer informasjon eller ta kontakt med oss på facebook om du har spørsmål.
E-post: mannskoretquantum@gmail.com