Børsgruppen

logo-børsgruppen

Børsgruppen UiA er en studentorganisasjon for børs- og finansinteresserte studenter ved universitetet. Vårt formål er å skape en sosial plattform hvor medlemmene kan bli kjent med likesinnede gjennom både faglige møter og uformelle arrangementer.

For tiden representerer vi UiA i Nordnets prestisjetunge konkurranse «Skoleduellen» som dekkes av Finansavisen. Her konkurrer vi mot 14 andre utdanningsinstitusjoner og forvalter en portefølje på 100.000 kr hvert skoleår. 

Vi tilbyr våre medlemmer en solid faglig arena og ikke minst en gylden mulighet til å etablere et nyttig nettverk. Gruppen har hovedvirksomheten på campus Kristiansand, men er også åpen for studenter fra campus Grimstad. Vi oppfordrer alle med en interesse for finans til å søke, uavhengig studier.

Hvis det er noe dere lurer på, finner dere mer informasjon på vår Facebook, eller ved å ta kontakt på mail borsgruppen.uia@gmail.com

English:

Børsgruppen UiA is an organisation for financially interested students.
We have regular meetings and social gatherings, which represents a good opportunity to meet likeminded people. We encourage everyone with a passion for finance to apply.