Systematicus – IT

Systematicus - IT

Systematicus gjelder for alle studentene innenfor IT- og Informasjonssystemer på årsstudiet, bachelor- og masternivå ved UiA Kristiansand. Formålet til Systematicus er å forbedre kontakten mellom studenter og næringslivet. For at vi skal klare dette blir det avholdt minimum en bedriftspresentasjon i måneden, og det vil også dette året bli avholdt fagdag.

Vi ønsker også å bedre studietiden her på UIA gjennom sosiale aktiviteter. Vi arrangere blant annet bowling turnering, pizzakvelder, filmkvelder osv. Bowlingturneringen blir etterfulgt av en premieutdeling, og en pizzakveld . Dette er en hyggelig og bra måte for studentene til å bli kjent på tvers av trinnene.

Årlig er Systematicus med på å arrangere karrieredagen sammen med andre linjeforeninger med UIA. Det blir da invitert en rekke bedrifter til UIA, og vil være en fin mulighet til å knytte kontakter med næringslivet. For at Systematicus skal gjøre studiehverdagen enda bedre ønsker vi at studentene kommer med innspill, og engasjerer seg i styret. For mer informasjon besøk www.systematicus.org.

Systematicus håper alle får en veldig fin studiestart her på UIA!

English:

Systematicus is the association for all IT-students at UiA Kristiansand. As an IT-student you are automatically a member of the association. We work to improve the welfare of our members through introduction and networking between students and businesses, and through social activities, e.g. the annual bowling tournament for IT-students! It is the perfect opportunity to get to know others across the classes.