Curatus – sykepleie

Curatus er en linjeforening for sykepleiestudenter ved Universitet I Agder. Vi har et ønske om å skape et samhold på tvers av kullene med faglig påfyll og sosiale arrangementer. Samtidig vi vil ha et godt samarbeid med de andre linjeforeningene for å få faglig innputt. Vi arrangerer fagdager, fester og andre sosiale arrangementer på tvers av kullene og ønsker å skape det lille ekstra. Det er gratis å være medlem i linjeforeningen for alle sykepleiestudentene og du er automatisk medlem.

Vi i Curatus jobber for å skape engasjement, samhold og fremme studentenes interesser lokalt. Vi har som mål å samarbeide med faglige og administrative enheter ved universitetet for å stadig utvikle studiet og studieforholdene til våre medlemmer.

English:
Curatus is a student association for the nurses at the university of Agder. As a nurse student, you are automatically a member of Curatus and it is for free. We think it is important to cooperate with the other student unions at school and to create unity among nurse students. Curatus arranges different social events, parties and days where you get a professional input. Curatus wants to promote the student interests, and the goal that we work toward is to cooperate with professional and administrative units at the university.

Kontaktinformasjon

Mail kristiansand: Curatus.uia@hotmail.com

Mail Grimstad: curatus.grimstad@hotmail.com

Facebook-Kristiansand: Curatus Uia

Facebook-Grimstad: Curatus-Grimstad