Bjelken – byggdesign

Bjelken Linjeforening er en sosial forening for alle som studerer byggdesign på UIA Campus Grimstad. Bjelken har et slagord som lyder ”Vi bygger et godt miljø!”. Bjelken er med på å legge til rette for at studenter ved byggdesign skal bli bedre kjent og gi hver enkelt student en innholdsrik og spennende studietid.

Bjelken Linjeforening jobber for å gi studentene på byggdesign et godt velferdstilbud. Med 9 engasjerte studenter i styret skaper Bjelken linjeforening til tider magiske øyeblikk gjennom studieåret. Alt fra bedrifts-presentasjoner til studieturer.

Bjelken Linjeforening er en svært aktiv forening som arrangerer ting regelmessig. Bjelken arrangerer blant annet tema-torsdag, årlig julebord, turer, bedriftsbesøk og bygg-galla for å nevne noe. Bjelken har også sin egen bar, nemlig Pianobaren som man finner i kjelleren på BlueBox. Her arrangerer bjelken Nach- & Vors-spiel i forbindelse med konserter og lignende.

Som student på Byggdesign blir du automatisk medlem i Bjelken og kan benytte våre tilbud. Er det ting du ønsker å vite om bjelken eller ønsker å se hvilke arrangementer vi arrangerer så finner du oss på Facebook (Bjelken) eller på Bjelken.no.

Vi i Bjelken Linjeforening ser frem til et nytt innholdsrikt skoleår med mye moro!